Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

ВИП обяви в Обяви.Net

Вип обяви с sms

Можете да публикувате вашите обяви като ВИП, след като изпратите sms, съдържащ точно определен код. За всяка обява този код е различен и можете да го видите по два начина- като кликнете на линка “Направи вип” в детайлите на Вашата обява или от горната лента на сайта, в списъка “Моите обяви”. Цената на всеки sms за активиране на Вип обява е 2.40 лева с ДДС за абонати на всички оператори.

Пакети вип кредити

Ако искате да публикувате повече обяви с ВИП статус, можете да ползвате отстъпка, като закупите пакет ВИП кредити. Тази отстъпка е значителна спрямо цената, която заплащате, ако изпращате отделен SMS за всяка ВИП обява. Цената на 1 ВИП кредит е максимум 1.60 лв., като по този начин вие спестявате най-малко 80 ст. за всяка ВИП обява.
Брой кредити Отстъпка Цена Спестявате Начин на плащане
0 % 8.00 лв. 4.00 лв.
 
5 % 15.20 лв. 8.80 лв.
 
10 % 28.80 лв. 19.20 лв.
 
Закупените вип кредити се добавят към Вашия акаунт веднага след заплащането им и можете да ги използвате по-всяко време, а също и за които обяви Вие изберете.
* 1 вип кредит = 1 вип обява.
** Моля, запознайте се с условията за публикуване на вип обяви, които са посочени по-долу в текста, преди да платите или да изпратите sms за вип кредит..
*** Всички цени посочени в сайта са крайни и са с включен ДДС..

1. Какво ще получа, ако закупя ВИП обяви

Тези обяви се показват с предимство пред останалите обяви във всички категории на сайта. Това важи както при резултатите от търсене, така и на началната страница на сайта. Това води до многократно по-голям брой разглеждания на Вип обявите в сравнение с обикновените и вероятността Вашата обява да постигне желанитата цел е по-голяма.

ВИП обявите се ползват със следните предимства:
  • приоритетно одобряване на обявата Ви от администратор.
  • когато се разглежда ВИП обява, под нея не се покават подобни обяви.
  • когато се разглеждат обяви в една и съща категория, ВИП обявите излизат най-отгоре на списъка, преди останалите подобни обяви.
  • фонът на ВИП обявите е различен от останалите, привличащ повече вниманието.
  • във ВИП обявите Вие имате възможност да поставите активен линк към Вашия уеб сайт.


2. Как да направя моите обяви като ВИП

Публикуването на ВИП обява може да се осъществи по два начина- чрез изпращане на SMS или чрез закупуване на ВИП кредити.

За да направите конкретна обява ВИП чрез изпращането на  SMS, вие трябва да изпратите съобщение с точно определен код, различен за всяка конкретна обява. Този код е достъпен чрез линка “Направи ВИП” в детайлите на Вашата обява или от горната лента на сайта, в списъка “Моите обяви”.

За всеки SMS, който изпратите, рейтингът на Вашата обява се увеличава с една единица за период от 14 дни от датата на изпращане на съобщенито.

В списъците и детайлите на обявите можете да видите техния ВИП рейтинг. Той е изобразен със звезди. По-високият рейтинг на обявата я позиционира по-добре в сайта, в следствие на което тя бива виждана от повече посетители и потребители на сайта. Цената на един  SMS е 2.40 лв. за абонати на всички оператори.

Ако искате да направите ВИП обява с кредит, трябва да кликнете на линка “Направи ВИП”. Този линк е достъпен както в детайлите на Вашата обява, така и в списъка “Моите обяви” в горната лента на сайта. Ако вече сте закупили такъв кредит, то тогава  ще е необходимо само да потвърдите операцията. При потвърждаване, рейтингът на Вашата обява се увеличава с една единица.  Вие може да използвате произволен брой кредити, като за всеки активиран кредит, Вашата обява ще увеличава рейтинга си с една единица.

В случай, че все още нямате налични кредити, ще Ви бъде предоставена възможност да закупите такива.

3. Срок на валидност на ВИП обяви

Рейтингът на Вашата обява ще бъде увеличен с една единица за всяко изпратено съобщение, за период от 14 дни от датата на изпращането на SMS.

Изпращането на повече SMS-и или използването на повече кредити през този период от 14 дни, не води до удължаване на периода на показване на обявата, а до увеличаване на нейния рейтинг и от тук - до по-доброто разположение на обявата в сайта.

4. Показване на обява в секция "ВИП обяви" на началната страница на сайта.

Петнайсетте обяви с най-висок рейтинг се показват на началната страница на сайта. При условие, че има обяви с равен рейтинг, то показванията им ще бъдат разпределени равномерно между тях.

5. Показване на ВИП обяви в категории или резултати от проведено търсене.

В списъците с резултати от търсене, Вип обявите са с предимство пред обикновените и се подреждат преди тях, като при това подреждане се взима под внимание коя обява е с по-висок рейтинг. Ако има обяви, които са с равен рейтинг, то тогава подреждането е по дата на публикуване на съответните обяви.

6. Допълнителни екстри в детайли на обява.

ВИП обявите се ползват със следните преференции:

- възможност за добавяне на линк към Вашия сайт
- При показване на обяви в карето “Подобни обяви”, което е под детайлите на обикновените обяви от същата категория, ВИП обявите се показват с предимство.


Инструменти
Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Няма последно разглеждани обяви
Последни търсения
Не сте търсили обяви.