Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Tattoo, piercing, permanent make up, bodyart, татуировки, пиърсинг, бодиарт, перманентен грим

Обявата е публикувана на: 30 мaй 2011 г.
Валидност на обявата: 26 нoeмврu 2011 г.
Град: София
Предлагам следните услуги и продукти:
1. ПОСТОЯННИ ТАТУИРОВКИ - основната дейност на студиото: Има голям избор на модели от каталози, а по желание на клиента рисувам индивидуални авторски модели (това понякога отнема повече време от направата на самата татуировка , така че се прави заедно с клиента за уточняване на детайли и като цяло оскъпява татуировката в зависимост от необходимото време ). Работя и с рисунка, донесена от клиента, или файл на изображението, а също така предлагам възможност за търсене в интернет на случайни модели или такива на някой конкретен автор (това важи за всички услуги, свързани с рисуване). Всички консумативи са професионални, иглите са еднократни и обработени с автоклавна стерилизация. Правя корекции, освежаване или покриване на стари татуировки с нови. Цените започват от 60 лв. и се определят от големината, сложността и цветовете на мотива, както и от броя на сеансите (за по-мащабни модели). Понякога може да ви взема на момента или да се наложи да си запишете час - въпрос на късмет.
2. ВРЕМЕННИ ТАТУИРОВКИ: Едните са хена. Правят се с индийска къна. Рисуват се с четки върху кожата и траят от 10 дни до 2 седмици. Другите са с брокат. Траят около 8-10 дни. Цените варират от 10 до 50 лв. в зависимост от големината и сложността на модела. За особено големи татуировки цената е по договаряне. Не е задължително да си записвате час. Не предлагаме временни татуировки за половин, една, две или повече години и ако някъде се предлагат подобни, значи са ПОСТОЯННИ.
3. ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ: Работя само върху вежди и устни, без очна линия. Предлагам и козметично освежаване на пигментни петна и белези, ако са по-светли от кожата, както и при липса на пигментация на зърното на гърдата. Работи се със стерилни, професионални, еднократни консумативи. Цените за перманентен грим са: вежди - 160 лв. , устни - 160 лв. , вежди и устни - 300 лв. За пигментни петна, белези и депигментация на зърната цената е по договаряне в зависимост от белега (минималната цена е 60 лв. ). Може да ви взема на момента или да се наложи да си запишете час.
4. ПИЪРСИНГ: Поставяне и продажба на обеци. Избор на обеци на място или по каталог. Цената на пиърсинг, пробиване плюс стандартна обеца, е 30 лв. Поставяне на стандартна обеца на ухо с пистолет - 8 лв. , чифт - 12 лв. Не е нужно да си записвате час.
5. БОДИАРТ: Рисунки върху живи модели за ревюта, перформанси и други сценични или несценични изяви. При измиване рисунките се махат. Възможно е и организиране на бодиарт шоута за различни събития. Цени - от 50 до 250 лв. в зависимост от обема на работата и мястото (в студиото или на някакво друго място, където ще е моделът). Това е на без хонорара на моделите, които могат да бъдат осигурени от мен или от вас.
* Обявата е разгледана 137 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Tattoo, piercing, ...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.