Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Sukaclean s/t

Обявата е публикувана на: 01 юлu 2011 г.
Валидност на обявата: 29 сeптeмврu 2011 г.
Цена: 74.40 лв.
Изключителен представител
на SUKAHAN (WEIFANG) Bio-Technology Co. Ltd

София, ул. Кораб планина 22, тел. /факс 868-31-23, 087 8621509 e-mail: ekomakc@

Продажба на биоензимни продукти за пречистване на отпадъчни води, аквакултури, биоземеделие, биоживотновътство, ензими за пивоварната, спиртоварната, хранителновкусовата, целулозно-хартиената, текстилната промишлености, както и на екологични и биологични перилни и почистващи препарати.

SUKACLean S/T


ПРЕПАРАТ ЗА БИОЛОГИЧНО РАЗГРАЖДАНЕ НА

ОРГАНИЧНИ ОТПАДЪЦИ В СЕПТИЧНИ ЯМИ, И

МИНИ-ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ

SUKACLean S/T:

Препарат SUKACLean s/t е създаден на основата на непатогенни микроорганизми /аеробни и анеробни бактерии , ензими и компоненти на растежа/. Те живеят и се размножават използвайки органичните отпадъци, като източник на храна. За целта те произвеждат ензими, които разрушават сложните органични молекули на по-прости, които в последствие влизат в клетките на микроорганизмите, където и завършва процеса на разграждане.
В продукта са включени още липазa за разграждане на мазнини, протеазa за разграждане на протеини /каквито са месото и млякото/, амилазa за разграждане на нишесте / основен компонент в картофите, хляба и ориза/ и целулазa за разграждане на целулозата от тоалетната хартия.
Хидролизата на целулозата протича под действието на ензима целулаза, който я разгражда до дизахарида целобиоза.

ПРОБЛЕМИТЕ:

Най-честите проблеми при септичните ями са: запушване на отходната тръба, преливане на пяна от ямата извън шахтата, събиране на много утайка на дъното и намаляване на полезния обем, затлачване на стените на ямата и нарушаване пропускането в почвата, отделяне на неприятни миризми. Отстраняването на споменатите проблеми по традиционния начин става чрез изпомпване на ямата и чрез налагане на контрол върху отпадъците, доколкото е възможно. Изпомпването на ямата обаче е трудно и скъпо и най-важното – проблемите си остават до следващото изпомпване.

Проблеми и поддръжка на септичните ями

РЕШЕНИЕТО:

Решението на проблема се състои в това да третирате септичната яма с препарата - SUKACLean s/t от което ще произлязат следните ползи:
•възстановява се нормалната работа на септичната яма
•намалява пяната на повърхността с над 85%
•намалява утайката на дъното с над 80%
•увеличава полезния обем на ямата и така съкращава броя изпомпвания на ямата с най малко до седем пъти
•спестява много пари и време за изпомпване на септичната яма със специална машина
•ефективно разграждане на тоалетната хартия в ямата. Над 15% от тоалетната хартия в ямата се разгражда през първите 48 часа.
•премахване на миризмите без остатък
•намалява до минимум възможността за развитие и разпространение на зарази
•природен продукт, без никакво съдържание на химикали – 100% екологично чист продукт.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

SUKACLean s/t e биологичен, екологично чист продукт за третиране на септични ями и канализационни системи. Предотвратява натрупването на органични отпадъци, като ги разгражда до 85% и по този начин отпада напълно нуждата от почистване чрез изпомпване. След продължително и интензивно използване ще се натрупа утайка, която не може да бъде преработена по метода ензими-бактерии и тя ще трябва да се почисти по друг начин. В процеса на експлоатация на канализационното съоръжение ще се наложи периодично да бъде изпомпвана водата от септичната яма тъй като бактериите преработват органичната материя на по-прости химични съединения в резултат на което се получават вода, различни газове и около 15% непреработен шлам, която се утаява на дъното.

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ:

Микроорганизмите се намират в неактивно прахообразно състояние / във вид на спори/. След като бъдат активирани в хладка вода не повече от 50 градуса за време не повече от 1 час /след това време бактериите започват да лизират-самоунищожават/ се исипват в ямата или се третира през канализацията.

Изсипани в септичната яма, те създават колония от бактерии. За да могат да се размножават, те имат нужда от храна. Органичните отпадъци в септичната яма са тяхната естествена храна, която представлява сложни химични съединения с дълги вериги, които в този си вид са неусвояеми от бактерията. За това през първите 6 часа от попадането им в септичната яма бактериите освобождават ензими, които разграждат сложните химични съединения на по-прости, след което те стават лесно усвоими от бактериите.
В продукта са включени шест щама високоефективни бактерии, / Bacillus subtilis, Bacillus licheniformis, Polymyxa, Aspergillusand Nocardia/ които осигуряват достатъчно количество висококачествена амилаза, протеаза, липаза и целулаза.
Бактериите използвани в препарата се среща навсякъде в природата / благодарение на него се осъществява кръговрата на материята в природата – листната маса се превръща в тор – торта в храна за растенията и т. н. / и е абсолютно безвреден за хората, животните и околната среда.

МЕТОДИКА ЗА ТРЕТИРАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ С БИОЕНЗИМЕН ПРОДУКТ SUKACLean s/t

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРЕПАРАТИТЕ:

Препарата SUKACLean s/tе единственият препарат способен да извърши пълно изчистване на септичната яма.

Схема на третиране за седем дни:

За пълно изчистване на септичната яма.

•Първи ден: 1кг. препарат SUKACLean s/t за всеки кубичен метър органична утайка. /Твърдо органично вещество/ а не вода.
•Втори ден: не се третира
•Трети ден : 0. 500 кг. препарат SUKACLean s/t за всеки кубичен метър органична утайка.
•Четвърти ден: не се третира
•Пети ден: 0. 200 кг. за всеки метър кубичен органична утайка
•Шести ден: Не се третира
•Седми ден: 0. 200 кг. за всеки метър кубичен органична утайка
•Това е примерна схема и не я използвайте преди да се консултирате със специалист от фирмата. тел. за консултация 0878621509 Стефан Ангелов- главен технолог.
•За всеки клиент се изготвя индивидуална схема за третиране съобразена със специфичните особености.

Препарат SUKACLean s/t се разтваря в десет литра хладка вода / не повече от 50 градуса /. Изчаква се до 35-40 мин. , за да може препарата да се разтвори изцяло и да се активират бактериите. След което от разтвора се изсипва по 200-250 мл във всяка точка на канализационната система / подови сифони, мивки, тоалетни чинии, вани и др. / и останалото количество се исипва в най-близката тоалетна.

Препоръчително е горепосоченото третиране да се започне от най- високата точка на сградата надолу. Също така желателно е процедурата да се направи късно вечер или друго време в което има най-малко натоварване на канализацията за да може да се развие колонията от микроорганизми и бактериите да се прикрепят към е-совете на сифоните и тръбите с цел предотвратяване на евентуални миризми от тях.

Поддръжка:

Една супена лъжица от препарат SUKACLean s/t се разтваря в 0. 500 л. хладка вода, след което се излива в канализацията през една или няколко от най използваните точки на канализацията. / Третирането се извършва на всеки 15 – 20 дни. /

За нови септични ями или мини-пречиствателни станции:

Третиране се прави след като септичната яма или минипречиствателна станция е ползвана поне една седмица.

Първоначално третиране: 0. 500кг. препарат SUKACLean s/t разтворен в 10л вода за 5 кубика


Поддръжка: 0. 050 до 0. 080кг. препарат SUKACLean s/t разтворен в 0. 500л вода на всеки 15дни
Препоръки:
1. Не използвайте препарати съдържащи активен хлор /белина, съдържаща натриевхипохлорид, почистващи препарати на хлорна основа и др. /
2. Въздържайте се от използване на силно алкални или силно киселинни почистващи препарати.

ПРОДУКТИТЕ СА АБСОЛЮТНО БЕЗВРЕДНИ ЗА ХОРАТА И ОКОЛНАТА СРЕДА.

След биологичното пречистване на отпадните води, те могат да се използват за поливане или да се заустят в дерета, реки и др. , спазвайки методичните указания за това.

Внимание!!!!

Използването на биоензимни препарати води до:
•увеличаване полезния обем на ямата и така съкращава броя изпомпвания на ямата от пет до седем пъти но с течение на времето на дъното се натрупва шлам които трябва да бъде почистен сас специална машина.
•Препоръчваме Ви да използвате услугите на нашата фирма защото разполагаме с най-модерната техника и високо квалифициран персонал.

Галерия към обявата

За да видите снимка в уголемен вид, кликнете върху нея
* Обявата е разгледана 269 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Sukaclean s/t...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.