Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Декларация за поверителност на Обяви.Net

Последна промяна: 1 Септември 2010 г.

Декларация за поверителност и защита на личните данни

Потребителите, които са се регистрирали с потребителско име и парола или са публикували обява и които са се запознали с настоящата Декларация за поверителност, изрично се съгласяват с това предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Обяви.Net.

Съгласно Закона за защита на личните данни, влязал в сила от 01.01.2002, потребителят има право на достъп до личните си данни, въведени при регистрацията му или са станали достояние на Обяви.Net при използването на услуги от него (като например, публикуване на обява или коментар към обява), както и има право да променя тези данни.
Всички лични и други данни, идентифициращи потребителят, които той доброволно е предоставил при използването на услугите, предоставени от сайта, се съхраняват, обработват и използват от Обяви.Net  единствено за целите на поддържането на необходимите фунционалности на сайта.
Обяви.Net използва услугите на рекламни фирми, които се явяват трети страни за показване на реклами при посещение на уебсайта. Тези фирми биха могли да използват част от предоставената информация (която не включва име, адрес, имейл адрес или телефонен номер), която е свързана с посещенията на потребителите на този и други уебсайтове, като целта е да се покзават реклами за стоки и услуги, които биха могли да представляват интерес за тях. Тези фирми използват т.нар. “бисквитки”, с помощта на които съхраняват предпочитанията на потребителите. Вие бихте могли да се откажете по всяко време от използването на “бисквитките” за пускане на реклами. Това може да направите с помощта на "бисквитката“ за отказ на DoubleClick  а също така и от страницата с  Декларацията за поверителност за рекламната и съдържателната мрежа на Google.

За подобряването на качеството на услугите, които предоставя, Обяви.Net използва бисквитки, но те не съдържат никакви лични данни на потребителя. От индивидуалните  настройките на вашия браузър вие можете да се откажете напълно от “бисквитките”, като това няма да попречи да използвате сайта.

Обяви.Net гарантира, че личните данни на потербителя няма да бъдат предоставяни  с рекламни цели на трети лица без неговото изрично съгласие.

Възможно е Обяви.Net  да предостави на трети страни част от информацията за потребителя, която не го идентифицира лично. Например, броя на потребители, задали търсене по определена дума или кликнали върху определена реклама.

В случай на необходимост- за спазване на закона, на юридически процедури или на настоящите условия, Обяви.Net има право да използва IP адресите на потребителите, с цел да се установи самоличността им.
Конфиденциалността на личната кореспонденция ще бъде запазена, като последната няма да  бъде променяна или четена, освен ако за това не е на лице изричното съгласие и/или указание на потребителя.

Защита на информацията

За да предотврати неупълномощен достъп, промяна, разкриване или унищожаване на информацията,  Обяви.Net  е предприела всички необходими мерки за сигурност, които включват както вътрешни проверки на практиките ни за събиране, съхранение и обработка на данни, така и  физически мерки за сигурност, чиято цел е да се продотврати неупълномощения достъп до системите, предназначени за съхранение на лична информация.

Достъп до личната ви информация имат единствено служителите на  Обяви.Net , на които тя е необходима, за да привеждат в действие, да развиват или подобряват услугите, които предлагаме. Тези служители имат задължението да запазят поверителността на данните и в случай на неизпълнение на това свое задължение, те подлежат на дисциплинарни мерки, включващи прекратяване на взаимоотношенията и наказателно преследване.

Изпълнение

Обяви.Net редовно проверява спазването на тази Декларация за поверителност. Приканваме ви да отправяте въпросите или забележките си във връзка с тази Декларация за поверителност или относно начина, по който Обяви.Net обработва личната информация, като се  свържете с нас.

Промени в Декларацията за поверителност

Въпреки, че тази Декларация за поверителност може да се променя периодично, ние няма да ограничим по никакъв начин правата ви без вашето изрично съгласие. Всички промени, направени в Декларацията за поверителност ще бъдат обявени на тази страница. Очакваме повечето от тези промени да бъдат незначителни, но ако има  по-значителни, тогава ще бъдете уведомени по по-явен начин, вкюлчително и чрез електронната поща за някои от услугите.

Моля, не се колебайте да се  свържете се с нас  по всяко време, в случай, че имате допълнителни въпроси или забележки, свързани с Декларацията за поверителност.
Инструменти
Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Няма последно разглеждани обяви
Последни търсения
Не сте търсили обяви.