Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Кредит

Обявата е публикувана на: 21 мaрт 2016 г.
Валидност на обявата: 19 юнu 2016 г.
Град: София
"Кредит Тайм" ЕООД е небанкова финансова институция с разнообразно продуктово портфолио, вписана под номер BGR0355 в Регистъра на БНБ. "Кредит Тайм" ЕООД е Администратор на лични данни. Екипът на "Кредит Тайм" ЕООД се състои от професионалисти с дълъг стаж и опит в областта на потребителското кредитиране. Дружеството предлага кредити за суми от 100 до 3000 лв. Условията по кредитите са: различна срочност с възможност за седмично, 14 дневно или месечно изплащане на кредита. Най-атрактивният бърз заем на пазара. Можете да кандидатствате за суми до 3000 лв.
Ако сте наш Клиент за първи път, максималната сума на кредита, който можем да Ви отпуснем е 1200 лв. За да вземете заем от "Кредит Тайм" ЕООД не са необходими ипотека и поръчители. За отпускането на кредита е необходимо заедно с Вашият кредитен консултант да попълните Искане за кредит и да представите заверено копие на лична карта. След одобрение, Вие ще получите сумата по заема си в Търговски офис на "Кредит Тайм" ЕООД. Процедурите в дружеството се характеризират с прозразчност, разбираемост и лесна приложимост в практиката.
Услугите на "Кредит Тайм" ЕООД са насочени към всички възрастови групи на трудоспособното население на Република България. "Кредит Тайм" ЕООД осъществява своята кредитна дейност при стриктно съблюдаване на Законите и Регулаторните нормативи, действащи в Република България.
* Обявата е разгледана 247 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

 
Българско заемно дружество е част от финансова институция. Всичко става само Онлайн. Без офиси, будки или гишета, ...
Бързи кредити за гр. София 
Бързи кредити за гр. София! Суми от 200 до 3000 лв, одобрение до 2 часа! Възможно е отпускане на кредит на лица с лошо ЦКР! ...
 
Предлаганите от Българско заемно дружество бързи кредити и заеми нямат допълнителни такси и комисионни. Всички условия са точно, ...
Уреждане на кредит без предварителни такси 
Бързи кредити до 5000 лева Одобрение до 30 минути! Възможност без месечна лихва първият месец! За цялата страна! ...
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Кредит...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.