Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Реклама в Обяви.Net

Благодарение на нас, рекламата ви ще бъде видяна от над 190 000 уникални посетители, при повече от 1 550 000 импресии на отделните страници. За да рекламирате на  страниците на Обяви.Net , вие можете да изберете един от двата варианта:

Вариант 1

В най-горната част на сайта ще бъде поставен рекламен банер, с размери 468х60. Банерът се сменя с банерите на други рекламодатели на ротационен принцип. Създаването му  се осъществява с помощта на автоматизираната ни система за рекламни банери и процесът е напълно автоматичен. Клиентът сам може да въведе заглавие, описание, да избере фон и снимка към рекламата (от предложените от нас материали или да добави своя). Виж подробно.

    Горен рекламен банер - Вариант 1

Вариант 2

Клиентът сам може да предостави банер, като той ще бъде статичен и ще се показва през 100 % от  платеното време. Минимален период за този вариант на реклама е тридесет дни.  По долу можете да се информирате за  възможните места за реклама.:

Горен рекламен банер - Вариант 2     Долен рекламен банер - Вариант 2


Инвентар Цена (30 дена)
Горен банер (468х60, на всички страници) 1180 лв.
Ляв банер (180х150, на всички страници без начална) 800 лв.
Десен банер (300х250, в детайли на обява) 750 лв.
Долен банер (728х90, на всички страници без начална) 260 лв.
* Ако желаете, може да ви бъде издадена фактура, която ще получите по куриер. Разходите за куриер се заплащат допълнително

За да получите допълнителна информация за възможностите за реклама в Обяви.Net  или или за отстъпки при закупуването на по-голям рекламен пакет, можете да се свържете с нас, като използвате формата за контакт или info@obqvi.net

Инструменти
Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Няма последно разглеждани обяви
Последни търсения
Не сте търсили обяви.