Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Удостоверения компютърни умения КГ и ГД

Обявата е публикувана на: 04 сeптeмврu 2017 г.
Валидност на обявата: 03 дeкeмврu 2017 г.
Цена: 36.00 лв.
Град: Варна
Изцяло практическо обучение в този клас курсове с пълни професионални програми по ДОИ, НАПОО и МОН. Практически умения с квалификация III от НКПД висока степен на професионална отговорност, компетенция и тарифна ставка. Практически умения с квалификация I от НКПД, първа квалификационна степен изисква задължително компютърни умения, обобщени в класификацията Компютърна грамотност.
С отговорност към държавата, обществото и икономиката ние провеждаме тестове за удостоверяване на компютърни умения, във връзка с изискванията на Трудовите борси и МТСП.
Удостоверение Компютърна грамотност е изключително лесен начин да изпълните един съвсем ясен тест за по-малко от час, ОН-ЛАЙН, във Ваше удобно място и време. Ние не оценяваме Вашата работа. Тестът е 100-точков, срещу всяка задача е описан броят точки за изпълнение. Вие изпълнявате, Вие изчислявате. Ние само удостоверяваме резултата и Ви издаваме Удостоверение, получено по куриер или на място. В практиката ни има издадени над 100 удостоверения онлайн.
Удостоверение Графичен дизайн. Нашата професионална програма по Графичен дизайн е марката на Едно към Едно. Компетентност и грижа има заложени в обучението, което предлагаме на желаещите да усвоят тази професия.
Всеки, който се чувства подготвен да работи като Графичен дизайнер, но няма никакъв документ, който да представи при кандидатстване за работа на такава длъжност, може да се възползва от нашият професионален тест Графичен дизайн. 200-точков тест за изпълнение на преки дизайнерски задачи.
Едно към Едно поддържа винаги актуалните компютърни програми за обучение по дизайнерските професии в света. Единствено при нас, обучение по творчески креатив.
Усъвършенстване и развитие в Училище по дизайн Едно към Едно – Името говори!
Записвания:
Варна, А. С. Пушкин 5
Едно-към-Едно
Училище по дизайн Едно към Едно Ltd. – ИМЕТО ГОВОРИ
Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO.
ГрафиченДизайн, КомпютърнаГрамотност, УчилищеДизайн 
* Обявата е разгледана 107 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Индивидуални компютърни консултации и уроци 
Индивидуални уроци по компютърна грамотност, WINDOWS, ANDROID, WORD, EXCEL, интернет и др. във вашият офис или дом. ...
Разговорен курс по английски език 
Учебен център Орбис организира разговорен курс по английски език. Курсът е предназначен за хора учили или в момента изучаващи ...
Курс “класически масаж” второ ниво - обяви Услуги 
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към “Консулт ДМ” ЕООД обявява прием за курс по масажи. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА Интензивният Курс е ...
ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС „Маникюр, ноктопластика, педикюр“ 
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за курс по МАНИКЮР по утвърдени програми от МОН и ЕС, висококвалифицирани знания и умения и легитимно държавно ...
Стартира курс по испански език . Сега с отстъпка 
Курсове и обучения, Стара Загора
Лицензираният към НАПОО на МОН център “ИНТЕР АЛИАНС” Ви предлага специализирано обучение по ИСПАНСКИ език за начинаещи и напреднали от І – ІII ниво в 80 yчебни ...
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Удостоверения комп...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.