Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Турмалинова наколенка - Шипове, спазми, отоци, артроза Green Master

Обявата е публикувана на: 02 oктoмврu 2018 г.
Валидност на обявата: 31 мaрт 2019 г.
Цена: 16.45 лв.
Град: София
За какво може да се използва турмалиновата наколенка Dr. Nature?
• Болка и схващане в областта на коляното;
• Отоци и отпадналост на долните крайници;
• Гонартроза (артроза на колянната става), гонартрит (възпаление на колянната става);
• Износване на колянната става;
• Шипове в колянната област;
• Болки и спазми в мускулите на прасците и бедрата;
• Болки в ставите при промяна на времето;
• Невралгии и мускулни спазми;
• Разширени вени на долните крайници;
• Разтегнати връзки в областта на колената;
• Слаба циркулация на кръвта;
• Ускоряване зарастването на кости при фрактури
• Нервно напрежение, стрес, умора;
• Изтръпване, измръзване и синдром на студените крака;
• Особено подходящи за хора със заседнал начин на живот и при активно
спортуващи;
• Общо-укрепващо действие.
УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР
код: 20902
СЪЩНОСТ И ДЕЙСТВИЕ на Наколенката
Наколенката Dr. Nature е създаден по японска технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Те са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна. Наколенката идеално
поддържа коляното и стабилизира динамиката на тялото.
Вградените високоактивни елементи отдават своето действие по време на иползването на продукта.
Турмалиновата наколенка Dr. Nature е предназначена за превантивна грижа и подобряване на състоянието при болки в областта на колената, бедрата и прасците, невралгии, спазми на бедрения мускул, разширени вени, отоци и болки в краката, артрози и разтегнати коленни връзки. Ефективно се прилага за подобряване циркулацията на кръвта в долните крайници, за ускоряване зарастването на кости при счупвания.
Използването на наколенката нормализира функциите на остеобластите (клетки, образуващи костната тъкан), възстановява ставите и костната тъкан. Засилва устойчивостта на костите, стимулира производството на синовиална течност и осигурява надеждно смазване на ставните повърхности. Носенето на наколенката намалява износването на колянната става, повишава еластичността на коленните връзки, премахва мускулно напрежение и стреса. Освен това наколенките повишават устойчивостта и издръжливостта на организма и оказват общо-укрепващо действие. Основни ефекти на съставните елементи на наколенката Dr. Nature
ТУРМАЛИН
Турмалинът е природен минерал (скъпоценен камък), със сложен и променлив състав, от който зависи и цвета на конкретния кристал. Той проявява пиро- и пиезоелектрични свойства - при нагряване или механично третиране в кристалната решетка протичат процеси, благодарение на които кристалът генерира слаб ток. В организма на всеки човек, при правилно съотношение на положителните и отрицателните заряди, протича слаб ток от порядъка на 0. 06 mA. Турмалиновите кристали от своя страна произвеждат ток със същата сила. Това дава възможност да се възстанови енергийното равновесие в организма и да се стимулира кръвообращението. Турмалинът е уникален природен кристал. Той излъчва едновременно инфрачервена топлина, отрицателни йони (въздушни витамини), генерира вихрово магнитно поле, активира клетките, балансира биотока в организма. Благодарение на турмалина се постига изключителен оздравителен резултат, който неможе да се постигне с никой друг минерал, познат на човека. Наред с основните си биохимични и биофизични качества, турмалинът има мощен ефект за защита на организма от вредни електромагнитни излъчвания от околната среда. Взаимодействието му с кръвта и енергийните потоци ворганизма, способства за отпускане на гладките мускули на вътрешните органи, протича дълбочинно активиране на енергийните меридиани, подобрява се еластичността на съдовете, циркулацията на кръвта и лимфата. Повишава се съдържанието на кислород в кръвта, активира се клетъчната енергия, ефективно се релаксира нервната система и се усилват имунните функции на клетката; От всички познати пиродни минерали, само турмалинът «носи» постоянен електричен заряд и за това го наричат кристален магнит. При нагряване, турмалинът създава слабо магнитното поле, излъчва отрицателни йони, които, действат, както следва:
• усилват клетъчния метаболизъм и обмяната на веществата;
• подобряват притока на кръв;
• възстановяват лимфната система;
• възстановяват ендокринната и хормоналната системи;
• подобряват храненето на органи и тъкани;
• укрепват имунитета;
• балансират вегетативната нервна система (система за възбуждане и
потискане на психиката);
• подобряват съня;
• възстановяват нервната система след стрес;
• повишават сексуалната функция;
Смята се, че поради силните си пиро- и пиезоелектрични свойства турмалинът
неутрализира негативните енергии и усилва психическата енергия и устойчивост на човека.
Мощен биологичен ефект имат и отделяните от турмалина инфрачервени вълни в далечния IR спектър. Когато инфрачервените вълни проникнат в кожата, те влизат в контакт с водните молекули. В резултат на възникващия резонанс се засилват молекулните вибрации, което предизвиква топлинен ефект и микро-повишаване на температурата на тъканите. Това на свой ред води до подобряване еластичността на кръвоносните съдове. Благодарение на по-високата микро- и макроциркулация на кръвта се осигурява по-добра работа на тъканите и органите в тялото. В резултат натрупаните токсини се извеждат по лесно от организма и се възстановява по-високото ниво на работоспособност на клетките.
ПОСТОЯННИ МАГНИТИ
Благотворният ефект на постоянното магнитно поле е известен от хилядолетия и има широкоспектърно проявление:
* трайно подобряване на кръвообращението;
подобряване преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи;
* препятстване образуването и ефективно разбиване на групировки от еритроцити и тромбоцити;
* повишаване пропускливостта на клетъчните
* мембрани; повишаване еластичността и тонуса на кръвоносните съдове;
* болкоуспокояващ ефект; подобряване дейността на ендокринната система и хормоналния баланс; оптимизиране клетъчното хранене и калиево-натриевия обмен;
преразпределение съдържанието на желязо и повишаване кръвотворните способности на организма;
* повишаване биологическата активност на магнезия;
пречистване на кръвоносните съдове от шлаки, холестерол и калциеви отлагания;
Основните ефекти на магнитите се засилват от специфичното им разположение в наколенката. Осемте магнита са разположени така, че при носене се въздейства върху специфични акупунктурни точки, което допълнително засилва тяхното действие.
ГЕРМАНИЙ
Това е един от малкото химически елементи, знаменит със своите терапевтични свойства. Има мощно антиоксидантно действие;
Стимулира насищането на тъканите с кислород (което способства за подобряване на мозъчната дейност); Подпомага очистването на организма от шлаки и токсини; Ускорява зарастването на рани; Подобрява функционалното състояние на централната нервна система; Повишава работоспособността и ускорява възстановяването след тежки физически натоварвания; Укрепва имунната система на организма.
БАМБУКОВИ ВЪГЛИЩА НА ПРАХ
Бамбуковият въглен има пореста структура. Той излъчва инфрачервена топлина, която прониква в кръвоносните съдове, стимулира акупунктурните точки и цялостно подпомага тялото.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
Използването на наколенките води до постигане на бърз и траен резултат. Препоръчително е да се постави на голо в зоната на коляното и внимателно да се пристегне. В рамките на няколко минути се усеща загряващ ефект. В общия случай за максимален резултат е препоръчително преди употреба, наколенката леко да се навлажни. Продукта може да се използват и без да се навлажнят, но в този случай за
появяването на затоплянето на кожата е необходимо повече време. При употреба на турмалиновата наколенка е възможна появата на зачервяване и усещане за парене. Те са напълно нормално явление и не пречат на кожата, катослед сваляне на продукта, бързо изчезват.
Препоръчителното време на първите сеанси е 5-10 минути 2 пъти на ден. След 7 дни времето за един сеанс може да достигне 10-15 минути 2 пъти на ден и да се поддържа такъв режим 3-4 месеца. След едномесечно прекъсване курсът може да се повтори като се съблюдава същия режим.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
Да не се използва при хора с висока температура, при открити рани на кожата, травма на меките тъкани в областта на използване на наколенката, при бременни жени и малки деца. Бъдете внимателни ако имате кожни алергии. Не носете наколенката ако имате склонност към силно кръвотечение, след прекаран хеморогичен инсулт, при хиперфункция на щитовидната жлеза, при индивидуална непоносимост.
Не се препоръчва носенето и ако за вашето състояние загряващият ефект е противопоказен (ако лекарят ви е препоръчал това), при обострено състояние (активен болков период) на заболяване на колянната става.
Как да се грижа за наколенката :
Изплаквайте я на ръка с хладка вода, без перилни и миещи препарати. Не я дръжте дълго време във вода, за да не нарушите найните свойства. Не я извивайте на ръка! Да не се суши със сешоар!
За контакти с автора на обявата
Изпрати: лично съобщение
Изпрати: имейл
Телефон за връзка: 0899942557; 0886336772

Галерия към обявата

За да видите снимка в уголемен вид, кликнете върху нея
* Обявата е разгледана 1175 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Царски билки за Идеална фигура - 100% Натурален продукт Green Master 
100% Натурален продукт с мощно биологично действие Действие: Нормализира дейността на отделителната система и балансира обменните процеси в ...
Плодови бонбони за деца с витамини А, C и E Green Master 
Немско качество!!! Бонбоните - любимите лакомства на децата - могат да са полезни! С приятен вкус, без захар! Състав: В 100 грама бонбони се съдържат: витамин С - 60 mg, ...
За Детето - Царски Билки 100 % натурален продукт 250 мл. Green Master - обяви Търговия / Стоки 
100% Натурален продукт с мощно биологично действие За Продукт с биологично-активно действие за общо укрепване на детския организъм. Активира ...
Вирумин охлаждащ гел 250мл 
ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ е иновативната козметична формула, която интегрира съвместими билкови екстракти, проявяващи ефективна двупосочна дейност : от ...
20 % Отстъпка Турмалинов колан - затоплящ ефект. Облекчава болката - Невралгии, Херний, Остеропороза 
Черен колан 110 см. - 68 лв. - намален 58 лв. 125 см. - 72 лв. - намален 62 лв. Ортопедичен черен турмалинов колан 2 в 1 130 см. - 73 лв. Бял колан 120 см. - 59. 9 лв. - ...
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Турмалинова наколе...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.