Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Стикер за gsm за здраве и др. **

Обявата е публикувана на: 29 сeптeмврu 2018 г.
Валидност на обявата: 08 фeвруaрu 2019 г.
Цена: 5.00 лв.
Град: София
СТИКЕР ЗА GSM ЗА ЗДРАВЕ и др. **3 бр. за 10 лв.

* GSM СА ПО-ВРЕДНИ ОТ ЦИГАРИТЕ! БУМ НА ТУМОРИ В МОЗЪКА И ОЧИТЕ!
* ЗАЩИТНИЯТ СТИКЕР ЗА GSM НЕУТРАЛИЗИР 99, 9% ЕЛЕКТРОМАГНИТНАТА РАДИАЦИЯ,
2-3 ПЪТИ УВЕЛИЧАВА СРОКА И 50% ВРЕМЕТО ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА БАТЕРИЯТА!
* В МНОГО СТРАНИ Е ЗАБРАНЕНО ДЕЦА ДО 15-18 г. ДА ПОЛЗВАТ GSM!
* ЗАЛЕПЕТЕ ЗАЩИТЕН СТИКЕР НА GSM ЗА ДА ПРЕДПАЗИТЕ СВОЕТО ЗДРАВЕ !

Мобилните телефони отдавна са неизменна част от ежедневието на човека. Но запознати ли сме с негативните последици от използването на мобилния телефон върху нашето здраве.
През последните години се забелязва значителна публичност по отношение на реалните страхове на медицината от електромагнитните вълни, излъчвани от мобилните телефони, като причина за мозъчни тумори и много други сериозни заболявания и увреждания на човешкото здраве.
Многобройни са в последно време публикациите в медиите за опасността на предавателните антени по покривите, а се оказа че радиационните излъчвания от мобифоните са много по-вредни и опасни за човешкото здраве.
Мобифоните генерират електромагнитни вълни, които се изпращат директно от ушния канал към мозъка. Тяхното продължително въздействие при разговори, особено при децата, крие извънредно голяма опасност.
Когато използваме GSM, тялото ни поглъща микровълнова радиация, факт, който е потвърден от многобройни научни институции и учени.
Сериозните последици за нашето здраве се изразяват в главоболие, умора, стрес, сърдечносъдови заболявания. Особено тези последици са опасни за детския организъм и затова в много страни е забранено децата да използват мобифони, а учениците да си разменят само текстови съобщения /SMS/. .
След многогодишни изследвания на 13 хил. души от 13 страни учените
са доказали връзката между мобилните телефони и появата на мозъчни тумори.
Освен това хората, които често говорят по GSM страдат по-често от рак от останалите. Учените твърдят, че мобифоните изпращат в главата на
човека 217 електромагнитни импулса на минута.
Решението на тези проблеми е използването на антирадиационен защитен стикер, който поглъща почти 100% от излъчваната вредна радиация. Защитният стикер е научна иновация и новост в сферата на здравеопазването, която ще Ви помогне срещу вредните последици за вашето здраве.
Защитният стикер срещу вредните електромагнитни излъчвания е патентован в Европейския патентен офис и притежава международен патент. Ефективността на стикера и осигуряваната от него степен на защита е официално документирана от експертите на Световната здравна организация.
Стикерът се залепва върху горната част на батерията или върху задната капачка на телефона в горната и част, в близост до приемната антена.
Ежедневните продължителни разговори, особено при децата могат да доведат до сериозни проблеми със здравето. Не подценявайте тази сериозна опасност за вашето здраве и вземете своевременно мерки като използвате защитен самозалепващ стикер.
Защитният стикер е подходящ също така и за таблети, компютри и др. Той е с размери 3х5 см. Има различни видове защитни стикери, но този е с най-ниска цена.
Учените продължават изследванията за вредното влияние на мобилните телефони върху човешкото здраве.
Произход: Япония
Промоционална шокова цена: 5 лв. , за 2 бр. -8 лв. и за 3 бр. -10 лв.
ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион 12
(срещу входа на затворения супермаркет Европа)
или по куриер на”Еконт Експрес”, такса при получаване от офиса 4, 15 лв. ,
(да се посочва името на офиса, а не адреса) и до адрес 6, 50 лв. и получаване на следващия ден, а до селища без офис на Еконт таксата е 7, 90 лв. и получаване до три работни дни.
Името на най-близкия офис вижте в сайта
За предпочитане е получаване от офиса в удобно за вас време, а не да се чака куриера цял ден, а в събота да се доплаща допълнителна такса, както и при повишаване цената на бензина.
За контакти с автора на обявата
Изпрати: лично съобщение
Изпрати: имейл
Телефон за връзка: 02/855 26 35; 0887/255 692

Галерия към обявата

За да видите снимка в уголемен вид, кликнете върху нея
* Обявата е разгледана 488 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Професионални 36W UV лампи за ноктопластика на промоционални цени 
Други, София
Онлайн магазин Арт Нокти предлага професионални 36W UV лампи за ноктопластика, внос от САЩ, с една година гаранция! За актуални цени ...
Стикер за gsm срещу радиация и тумори *3 бр. за 10 лв. 
Други, София
СТИКЕР ЗА GSM СРЕЩУ РАДИАЦИЯ И ТУМОРИ *3 бр. за 10 лв. * GSM СА ПО-ВРЕДНИ ОТ ЦИГАРИТЕ! БУМ НА ТУМОРИ В МОЗЪКА И ОЧИТЕ! * ЗАЩИТНИЯТ СТИКЕР ЗА GSM НЕУТРАЛИЗИР 99, 9% ЕЛЕКТРОМАГНИТНАТА РАДИАЦИЯ, 2-3 ...
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Стикер за gsm за з...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.