Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Печелете ПАРИ от вкъщи по ИНТЕРНЕТ

Обявата е публикувана на: 16 юнu 2011 г.
Валидност на обявата: 14 сeптeмврu 2011 г.
Цена: 100.00 лв.
Град: София
Вие можете да печелите достатъчно средства /всеки месец от 5-60$ до над 200$ долара/, работейки в Интернет. Колко ще спечелите, зависи само от Вас! Няма ограничения - получавате толкова, колкото си заработите.

Защо се плаща за това?
- Защото повечето международни компании отделят огромни средства за реклама. В последните няколко години част от тези средства се насочват към специализирани рекламни сайтове за реклама в Интернет. Вие можете да работите чрез тези сайтове. За съжаление все още в България това е малко известно, а хиляди хора по света изкарват добри доходи от този бизнес.

Как става това?
- Чрез регистриране в рекламните сайтове и получаване на електронна поща /e-mail/ от тях и кликване върху платените линкове /препратки/ в писмата. Кликвайки върху линка, пред Вас се отваря рекламна страница. За определен период от време /обикновенно 20-60 секунди в зависимост от това, колко цента ще получите/, тази страница стои заредена на екрана Ви. В горния ляв ъгъл се изписват секундите и центовете. След изтичане на определеното време се появява надпис, че към Вашата сметка е прибавена съответната сума. След това можете да отидете към следващото писмо или към следващия линк в същото, тъй като често в едно писмо има няколко платени линка. Още тук искам да поясня, че никой не Ви кара да четете съдържанието на рекламите. Нещо повече - след като отворите едно писмо и кликнете върху линка, веднага можете да отворите второ /но от друг сайт/ и да кликнете, след това трето и т. н. По този начин докато изтече времето на първия линк Вие активирате още няколко, след това се връщате на първия и т. н.

- Трябва да знаете, обаче че съществуват няколко вида сайтове и от тях не всички пращат платени линкове в електронната ви поща. Моят съвет е да влизате ежедневно в сайтовете, в които сте се регистрирали и да проверавате за банери. Ще ги намерите в секции с имена "Paid To Click", "PTC", "Surf Ads", "Contest PTC", "Earning Options -> Paid to click". Под всеки банер е изписана стойността, която ще получите след като кликнете и изчакате да изтече таймера. В тези сайтове редовно се организират състезания /contests/ с различни изисквания и награди. Важно е да внимавате и да не кликате върху "Cheat" - линковете, защото може да ви изтрият акаунта!

Една проста сметка - ако в рамките на 1 минута активирате пет писма със средна цена 3 цента на линк, то за 1 час това прави 9 долара. Ако работите 30 дни по 1 час - това са 270 долара! Като започнете да работите и натрупате малко опит ще разберете, че това са занижени и предпазливи стойности.

Важно:
- От Вас не се изисква първоначален капитал. Регистрацията в подбраните сайтове е безплатна, дори повечето сайтове още при записването Ви дават определена сума като бонус! Регистрирате се и още на следващия ден започвате да получавате платени писма.
- Работите когато и колкото Ви се иска и не зависите от никого!

Какво все пак трябва да имате:
- Обикновен компютър, без никакви специални изисквания.
- Интернет с възможност за влизане в международни сайтове.
- Елементарни познания по английски език.
- Спазване правилата на работа, за които ще стане дума по-долу /защото това е работа като всяка друга, не забравяйте това/.


Ако сте готови - да започваме!
* Обявата е разгледана 373 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Допълнителни доходи за цялата страна 
Харесвате ли това, което работите? Получавате ли подобаващо възнаграждение? Плащат ли ви извънредни, имате ли шанс за кариера и високи доходи в ...
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Печелете ПАРИ от в...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.