Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Отопление

Обявата е публикувана на: 25 нoeмврu 2010 г.
Валидност на обявата: 23 фeвруaрu 2011 г.
Град: София
Екоотопление - пълен инженеринг.
Централен офис: ул. "Хенрих Ибсен" №5.
Шоу обект: ул. “Боне Хаджибонев” №12, Герман.
Интелигентни екологични технологии за отопление и производство на топла битова вода, подгряване на басейни и джакузи - пълен инженеринг.
Термопомпи вода-вода, въздух-вода, земя-вода, газови термопомпи, вакуумнотръбни слънчеви колектори, слънчеви колектори за басейни и джакузи.
СЕЛЕКЦИЯ ХОЛД ООД е лидер във високите технологии за усвояване на екологично чиста енергия от възобновяеми енергийни източници: слънчева и геотермална енергия, енергия на земната кора, енергия на водата и вятъра. СЕЛЕКЦИЯ ХОЛД ООД извършва експертизи, обследване, проучвания, анализи, проектиране, производство, доставка, монтаж, пуск и наладка, изпитания и сервиз на топлотехнически, енергетични и газови системи и инсталации. Извършва ремонт, реконструкция, модернизация, ново строителство – инженеринг под ключ в областта на отоплението, производството на топла битова вода и подгряване на басейни на базата на всички видове енергоресурси, използвайки високоефективни интелигентни технологии и оборудване от последно поколение. Проектира и изгражда комбинирани и интелигентни системи за отопление и производство на топла вода на базата на различни енергоизточници в зависимост от индивидуалните условия и цели, използвайки авангардни световни и собствени технологични решения. Разработваните технологични решения приоритетно са базирани на използуването на екологично чисти възобнновяеми енергийни източници: слънчева и геотермална енергия, енергия на земната кора, енергия на водата и вятъра, с което се постига намаляване на екслоатационните разходи до шест и повече пъти. Управлението на отоплителните системи е напълно автоматизирано, което гарантира максимален комфорт при експлоатация при минимизиране на експлоатационните разходи. Ауторизиран вносител е на: сухи селективни вакуумно тръбни слънчеви колектори, открит тип селективни слънчеви колектори, термопомпи въздух-вода и термопомпи вода-вода, специализирани термопомпи за басейни и термопомпи за джакузита, газови термопомпи задвижвани с газов двигател на газ пропан-бутан или природен газ.
* Обявата е разгледана 394 пъти

Местонахождение

Увеличи картата

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Отопление...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.