Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Немски Овчарки - четири дебелоглави, корави, внушителни, многообещаващи бебета !

Обявата е публикувана на: 01 aвгуст 2015 г.
Валидност на обявата: 30 oктoмврu 2015 г.
Цена: 270.00 лв.
Град: Трявна
Продавам - четири масивни, стоманобетонни бебета - немски овчарки - многообещаващи бъдещи елитни пазачи !

Родени са на 10. 06. 2015 г. от всеотдайна млада майка - четиригодишна, чистокръвна немска овчарка с достойно потекло. Родословието й не е от родители-немски аристократи "von irgendwoher", но . . . ! Според преданията на местните "кинолози" (старци-всезнайковци с памет от пра-прадядовците си) - коренът на майката идва от гладкокосмести протородители на съвременните старонемски овчарки. Те са били строги пазители на върволиците от кервани на турската хазна, вървящи покрай наше село по стария имперски път от Русчук, Търново и Габрово през Балкана към Стамбул. Първите три двойки били подарени на турския султан от железния прусак - канцлера на Прусия Ото фон Бисмарк и оттогава гена им още го има по нашия край. С екстериора и характера си нашата потомка въплъщава всички достойни качества на дедите си и днес може желязно, по германски, да респектира всеки недоброжелател с добре балансирана, предупреждаваща агресия.
Бащата също не отстъпва по кръв, енергия, респект, осанка. Той просто е императорът на селото - величествен, импозантен, респектиращ, благороден красавец. Потеклото му е на полицейски акселерат, забравил да спре да расте на двугодишна възраст и в резултат, далеч надминал ръстовите стандарти на породата. А родословието му е дълбоко законспирирано в регистрите на полицейския развъдник в Берковица.
И двамата родители са наши питомци, отгледани от нас с много любов и грижи на почти пълна свобода сред природата в прекрасно планинско селце между Габрово и Трявна (на около 5 км от архитектурния резерват - с. Боженци).
Днес тези двамата с още двама млади наследника са неоспорими хегемони на питомната и дивата фауна в една голяма околност на наше село и не пропускат (често за беля) да налагат лидерството си с всички прийоми на вълчата си природа. А нашата махаличка е една от малкото, в която всичкото желязо и бакърена покъщнина са си на мястото непокътнати, както в обитаемите, така и в запустялите къщи. (Пу-пу, да не дърпаме дявола за опашката и да са живи и здрави вълчаците. )

Младите агресорчета в момента са на около шестдесет дни, вършеят на свобода в два декара двор и околните гори и поляни и вече се изправят в яростни схватки за кокала.
Така, че вече им е време да си търсят стопани с повече обувки.

До деня, до който малките ще са при нас, те ще имат всички предписани за тази възраст обезпаразитявания и ваксини.

Цената съвсем не е съответна на заложбите и перспективата на бъдещите мощни многоцелеви исполини - пазачи, шампиони и предани до смърт приятели, но какво да се прави - криза е.

Ако сме предизвикали интереса Ви - ще се радваме да отговаряме на въпросите Ви. А ако за наша радост решите да ни посетите - просто задайте на GPS-машинката си GPS-координати N 42. 917159 / E 25. 403523 (N 42° 55. 039' / E 25° 24. 212') (+42° 55' 1. 77" / +25° 24' 12. 68") и тя ще ви доведе точно пред яростно лаеща глутница разбойници.

Между прочем бащата е имал шанса да се ядоса на снимащата кола на Google-Street View и в резултат сега може да се види в цялата си мощна ярост на GPS-координати N 42. 91766 / E 25. 40577 (N 42° 55. 066' / E 25° 24. 363') в системата Google Maps-Street View.

BTW: Рядко си преглеждаме e-mail пощата !

P. S. За съжаление не можем да публикуваме повече снимки ! На разположение сме да изпратим допълнителни снимки на всеки интересуващ се фен.
* Обявата е разгледана 277 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Немски Овчарки - ч...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.