Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Модул за фарове

Обявата е публикувана на: 01 нoeмврu 2011 г.
Валидност на обявата: 30 януaрu 2012 г.
Цена: 30.00 лв.
Град: Хасково
Продавам модул за автоматично включване и изключване на фаровете , , Automatic Lights - 2” Цена 30лв.
Какво представлява , , Automatic Lights - 2” – модула ?
Това е електронно устройство което автоматично включва и изключва фаровете на автомобила. При подаване на контакт фаровете не светят, а се задействат, когато автомобила е запален (следи напрежението на акумулатора и зареждането на генератора). При изключване на двигателя автоматично фаровете загасват плавно.
Как работи , , Automatic Lights-2” – модула ?
, , Automatic Lights-2” – модула се свързва към електрическата инсталация на автомобила към ДЪЛГИТЕ СВЕТЛИНИ. При задействане на модула дългите светлини се захранват с понижено напрежение от нормалното, и по този начин те не светят с пълния си капацитет. Така те не заслепяват насрещно движещите се водачи през деня, но привличат вниманието, и значително консумират по малко енергия.
Избор на сила на светене – 20%, 30%, 35%, 40% се програмира в зависимост от това колко силно искаме да ни светят фаровете през деня. Избора става с лоста за светкавицата на самия автомобил.
Избор на време на изключване на фаровете след загасване на двигателя от 5 до 30 секунди (програмира се в зависимост от това колко време искаме да светят)
Максимален товар за управление 120 W
Работно напрежение от 11 V до 18 V
Време за сработване след старт 5 секунди
Прагово напрежение за сработване на модула ~13. 2V
Избор на режим летен / зимен (активен и не активен модул)
При всеки старт на автомобила , , Automatic Lights-2” – модула проверява дали генератора зарежда нормално акумулатора и ако има проблем модула не стартира (при запален автомобил напрежението на акумулатора не трябва да е под 13. 4V) Допълнително по време на работа, ако възникнат проблеми с напрежението от генератора под минималния праг модула изключва светлините. Това е индикация, че има проблем, който трябва да бъде отстранен.
Внимание! , , Automatic Lights-2” модула не работи с ксенонови светлини и с автомобили на които към крушките има подаден постоянен + , а се управлява масата през ключа. Такава инсталация имат някои от японските автомобили.
, , Automatic Lights-2” модула се деактивира автоматично при включване на светлините от ключа на автомобила(когато вечер си включим фаровете на колата модула не е активен)
По модула няма допълнителни бутони които да се налага да се монтират по автомобила. При монтажа не се прекъсват оригиналните кабели на автомобила.

Галерия към обявата

За да видите снимка в уголемен вид, кликнете върху нея
* Обявата е разгледана 271 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Шел лятна течност за чистачки суперконцентрат 1: 100 0. 250л 
Шел препаратът за почистване на стъкла и фарове на автомобила през летния сезон ефективно разтваря и отстранява следи от насекоми, сол, ...
Устройство за автоматично включване и изключване на фаровете 
  
Устройството е предназначено за автоматично включване и изключване на фаровете на автомобилите. Начин на деиствие: След запалване на двигателя , устройството изчаква 15 ...
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Модул за фарове...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.