Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Машина за шпакловка ( шийтрок, готови шпакловки) и боядисване CIMEX X690LP + безплатна доставка

Обявата е публикувана на: 13 мaрт 2018 г.
Валидност на обявата: 11 юнu 2018 г.
Цена: 4 995.00 лв.
Град: София
Машина за нанасяне на шпакловка и безвъздушно боядисване, предназначена за ежедневна професионална употреба. Разработена специално за нуждите на довършителните дейности в строителството, тази машина покрива всички изисквания на бранша за производителност и широк спектър на приложение. С машината можете да нанасяте готови фини шпакловъчни смеси, дълбочинен грунд, дисперсионни бои, лакове, силикатни бои, латекс, фасаген, блажни бои, бои на варова основа, подови покрития и други.
Cimex X690LP значително повишава скоростта на нанасяне на готови пастообразни шпакловъчни смеси (SHEETROCK, KNAUF, CERESIT) спрямо традиционните методи за нанасяне на шпакловка, като постига бързо и равномерно безвъздушно нанасяне на шпакловката. За разлика от други модели машини за шпакловане, тази машина за шпакловка е стандартно оборудван с дълго бутало (LP = Long Piston) което осигурява допълнителна мощност при засмукване и нагнетяване на шпакловките. В довършителните и ремонтни дейности, този модел се използва предимно като машина за шпакловка върху гипсокартон и последващо безвъздушно боядисване.
Освен машина за шпакловка, Cimex X690LP е и високопроизводителна професионална машина за безвъздушно боядисване. Предназначена за работа с бои с вискозитет от среден към висок, Cimex X690LP е идеалното решение за безвъздушно боядисване с латекс, фасадни бои, бои на варова основа.
Безвъздушното боядисване с лакове, блажни бои, грундове, пожаорозащитни бои, лакове за дърво са сред стандартните възможности на машината.
С големия набор от възможности за работа с различни видове материали, тази машина за шпакловане и боядисване се използва в жилищното и индустриалното строителство, производството на метални конструкции, корабостроенето и други области на индустрията.
Задвижването на машината за шпакловки и боядисване се осъществява от ниско оборотен подстоянно токов (DC) , безчетков електродвигател с мощност 3000 W, гарантиращ висока надеждност без необходимост от поддръжка. Движението се предава от двигателя към буталото посредством вал и мотовилка. Снабдена с удължено бутало, машината за нанасяне на шийтрок и други фини шпакловъчни смеси създава под налягане в всмукателния цилиндър, които се поставя директно в съда с готовата шпакловка или баката с боя. Засмуканият материал се нагнетява под високо налягане и се подава чрез маркуч от помпата към пистолета за нанасяне. Контролът на налягането се осъществява чрез високоскоростен дигитален контролер, като желаното налягане се задава чрез потенциометър.
Снабдена с удобна количка с големи гуми, машината за боядисване и шпакловане може да бъде лесно транспортирана и препозиционирана, като качването по стъпала се улеснява от големите гумени колела.
Поставянето на всмукателния цилиндър в съда с материал е лесно – просто наклонете машината назад и поставете всмукателния цилиндър в съда с шпакловъчна смес или боя.
В стандартната окомплектовка на машината сме включили маркуч за високо налягане с дължина 30 метра (а не 10 или 15 както при другите модели), струен удължител за пистолета с дължина 100 см.
Стандартна окомплектовка:
Машина за шпакловане и боядисване CIMEX X690LP – 1 бр.
Пистолет за боядисване и шпакловане – 1 бр.
Дюза за боядисване – 517 – 1 бр.
Дюза за шпакловка – 631 – 1 бр.
Маркуч за високо налягане 30 м. – 1 бр.
Удължител за пистолет 100 см. – 1 бр.
Транспортна количка с колела – 1 бр.
Секторен ключ – 1 бр.
Масло за смазване и поддръжка – 1 бр.
Технически характеристики:
Захранващо напрежение: 230V / 50 Hz
Мощност: 3000 W
Двигател: Безчетков DC (BLDC)
Помпа: бутална с дълго бутало (LP)
Максимално налягане: 3300 psi (228 bar. )
Максимален размер на дюзата: 635
Дължина на маркуча: 30 метра
Тегло: 87 кг.
Машината се предлага с 2 години гаранция.
Посочената цена е без ДДС.

Галерия към обявата

За да видите снимка в уголемен вид, кликнете върху нея
* Обявата е разгледана 80 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Котлон газов със плот отстрани двойка професионален втора употеба за заведения височина 35/45см. , ш 
Котлон газов със плот отстрани двойка професионален втора употеба за заведения височина 35/45см. , широчина от ляво на дясно ...
Продавам електрически панелен инфрачервен отоплител ensa p900 / 900 w , 20 m2 , бял / 
Инфрачервеният отоплител ENSA P900 е с малка мощност - спестяване на електроенергия 50% - рационално използване на енергия Директно загряване на хората и ...
Продавам клещи странична резачка troy t 21016 / 160 милиметра / - обяви Търговия / Стоки 
Девиза на TROY е "качеството пред цената". Марката основно се състои от около 1200 електрически и ръчни инструменти, които са ...
Продавам мотофреза texas tx612tg с два вала / 4, 2 kw , 85 см / 
Мотофреза TEXAS TX612TG с два вала се характеризира с високо качество, здравина и надеждност. Мощната машина за обработка на почвата гарантира ...
Продавам машина за рязане на керамични и порцеланови плочки siri top 80 /80 см/ 
Професионален трион за керамични и порцеланови плочки. Алуминиева структура, изработена от стомана, намалено тегло и удължен живот. Пружинните ...
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Машина за шпакловк...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.