Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Логопедична занималня

Обявата е публикувана на: 06 дeкeмврu 2011 г.
Валидност на обявата: 05 мaрт 2012 г.
Цена: 4.00 лв.
Град: София
Ако сте родител на дете със специални образователни нужди, езиково или комуникативно нарушение то Вие вече знаете, че е необходима системна и постоянна работа с детето Ви за да се преодолее нарушението в развитието му. Тези нарушения обикновено се диагностицират след три годишна възраст, когато детето вече посещава детска градина, а родителите са се върнали към активна работа. Във вашето активно ежедневие не Ви остава достатъчно време да работите с детето си, а и често се случва децата да са изтощени в края на деня и да нямат желание за допълнителни занимания.
Друг често срещан сценарий е да откажат да вземат детето в детска градина под предлог, че няма кой да работи с него индивидуално. В този вариант Вие не можете да се върнете на работа и се налага да останете вкъщи за да се грижите за детето си. Така имате необходимото време, но страда социализацията и активната комуникация на детето с негови връстници.
Ние имаме решение за Вас!
Логопедичната занималня е мястото, където Вашето дете ще получи индивидуална логопедична терапия в комбинация с активни занимания в група. В рамките на половин ден усвоява и развива езиковите, социалните и комуникативни умения по програма създадена след прецизна диагностика от нашият логопед.

Защото най-лесно се учи на игра!
* Обявата е разгледана 208 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Логопедична занима...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.