Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Дезакаризация – унищожаване на кърлежи

Обявата е публикувана на: 01 юнu 2011 г.
Валидност на обявата: 30 aвгуст 2011 г.
Град: Пловдив
Дезакаризация – унищожаване на кърлежи
Дезинфекционна група Ви предлага професионална обработка на тревни площи /паркове, градини/, площадки и закрити пространства срещу кърлежи.
Кърлежите са временни кръвосмучещи паразити по бозайници, птици, влечуги…Някои от тях обаче паразитират и върху синантропни гризачи, домашни котки, кучета, вклюючително и върху хора. Това ги прави особенно опасни, тъй като те са преносители и резервоари на голям брой патогенни микроорганизми. Широкият кръг гостоприемници създава възможност за разпространение на опасни за нас хората заболявания-Кримска хеморагична треска, Марсилска треска, Ку-треска, Лаймска борелиоза, туларемия…
Нашият екип от квалифицирани специалисти ще Ви помогне да предпазите семейството и домашните си любимци. Ние извършваме обработки както на откити площи, така и на закрито. Работим с препарати на световно известни фирми, незамърсяващи околната среда, сертифицирани, с продължително остатъчно действие и притежаващи всички необходими документи и разрешителни за употреба издадени от МЗ. Използваме специална техника, която набива препарата в дълбочина и увеличава силата и продължителността на действието му. Обработките се извършват в желано и удобно за Вас време.
Ние Ви съветваме: Ако имате двор, градина, тревни площи задължително извършвайте дезакаризация /рано напролет и поне още веднъж в края на лятото/! Така ще сте сигурни, че сте защитили най-близките си хора и животни от огромни неприятности.
Важно: Преди обработка окосете тревата!
* Обявата е разгледана 247 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Дезакаризация – ун...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.