Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Български за чужденци

Обявата е публикувана на: 11 юлu 2018 г.
Валидност на обявата: 09 oктoмврu 2018 г.
Град: София
Езикова школа АБИЛИТИ предлага индивидуално и групово обучение по български език за чужденци с работни езици английски, френски, немски и руски.
Обучението обхваща всички нива – от начално (А1) до експертно (С2).
Ако имате бизнес в България, купили сте си имот или просто сте решили да живеете тук, наложително е да говорите български в ежедневните си контакти.
В учебния процес вие не само ще учите български, но и ще се запознаете с бита и обичаите, особеностите и народопсихологията на българите. Ще придобиете представа за общественото, културното, икономическото и историческото развитие на България – всичко това е с цел да се постигне максимален комфорт за по-добра и бърза адаптация в новата чуждоезикова среда.
Школа Абилити предлага собствена учебна система, която се предоставя безплатно на курсистите.
Методиката, която предлагаме, е актуална и съвременна. Тя е базирана на комуникативния подход и логическото усвояване на необходимия лексикално – граматически и фонетичен материал. На курсистите се предоставя комплексно: граматика, фонетика, разговор, четене и слушане.
При индивидуалното обучение методиката е съобразена с индивидуалните потребности, особености и професия на курсиста. То се провежда в удобно за курсиста време с вариант за посещения на преподавател във вашия офис.
Школа Абилити предлага няколко програми за изучаване на български език от чужденци: общ курс по български, бизнес курс, разговорен курс за усъвършенстване на езиковите умения.
Продължителността на обучение за всяко ниво е 30 учебни часа / 15 академични /, два пъти в седмицата – 2 месеца. Цената на академичен час / два учебни / е 20 лева.
При завършване на всяко ниво се издава удостоверение, в което са посочени броят часове и нивото на езикова компетентност на всеки курсист.
Всички учебни материали са включени в цената.
Адрес: кв. Иван Вазов, ул. Михаил Буботинов 32, блок 5, вход В, ет. 1, ап. 1

Галерия към обявата

За да видите снимка в уголемен вид, кликнете върху нея
* Обявата е разгледана 348 пъти

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Курс “Ресторантьор” - Дистанционно обучение 
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “РЕСТОРАНТЬОР”, специалност: “ПРОИЗВОДСТВО И ОБСЛУЖВАНЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ” Обучението се провежда в самостоятелна / ...
Български език за чужденци – курсове и индивидуално обучение 
Български език за чужденци – курсове и индивидуално обучение - Дневни, вечерни, през седмицата и съботно- неделни курсове - 6 седмични, 2 ...
Български език за чужденци - обяви Услуги 
Учебен център Орбис предлага индивидуално и фирмено обучение по български език за чужденци. Обучението може да се провежда чрез ...
Курс „Електротехник” дистанционно обучение в цялата страна 
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 522010 ЕЛЕКТРОТЕХНИК, специалност 5220109 ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ. ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ...
Курс “Външни ВиК мрежи” Дистанционно обучение в цялата страна 
Курс за придобиване на професионална квалификация по професия 582050 Монтажник на водоснабдителни и канализационни мрежи, специалност 5820502 Външни ВиК мрежи. ...
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Български за чужде...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.