Обяви|Публикуване на обяви|Помощ|Запазени обяви |Вход|Регистрация в Обяви.Net|Забравена парола

Биотор от калифорнийски червей

Обявата е публикувана на: 20 мaй 2013 г.
Валидност на обявата: 17 oктoмврu 2013 г.
Град: Шумен
Биохумуса от червен калифорнийски червей е известен и под името вермикомпост. Тази тор се получава от жизнената дейност на червения калифорнийски червей. Способноста на червея да задържа тежките метали в организма си , прави биохумуса изключително подходящ за използване в екологичното земеделие. Основна ценност обаче на тази тор е високото наличие на хуминови киселини, които са основен хранителен резерв на почвата участват в образуването на водоустойчеву агрегати и подобряват водно-въздушния режим на почвата. Биохумуса съдържа всички 16 елемента необходими на почвата и то в много концентриран вид. Има изразено фитосанитарно действие и създава в почвата условия затрудняващи развитието на болести. Не съдържа семена на плевели или други патогенни организми.
Екоферма Маринов-ЕКО е един от водещите производители на биотор от червен калифорнийски червей/лумбрикомпост/ в Североизточна България. Производствената база се намира на 20км. от гр. Шумен в село Кюлевча. Нашиат биотор е с високо съдържание на органични вещества, микро и макроелементи, които са лабораторно доказани. Влажноста му е в порядъка на 30-40%, което спомага за запазване на полезните му свойства за дълъг период от време. Предлагаме както рафиниран/пресят/ на 5мм. , така и нерафиниран/непресят/ биотор. Наши клиенти са както професионални така и любители градинари, озеленители, цветари. Биотор произведен от екоферма Маринов-ЕКО е тестван и в Института по зеленчукови култури"Марица" гр. Пловдив, където доказва своите качества и високо съдържание на микро и макроелементи, полезни бактерии и ензими.
!!!За редовни клиенти - специални отстъпки и транспорт!!!
Фермата предлага и репродуктивен материал/червен калифорнийски червей/ за собствено отглеждане и червеи на килограм за целите на рибарството и домашното компостиране. ВАЖНО: За едно легло се приемат 2кв. м. , които се събират в четери петдесет литрови чувала. Продават се единствено неделени легла /минимум три месеца/ с максимална наситеност.
Очакваме ви!

Галерия към обявата

За да видите снимка в уголемен вид, кликнете върху нея
* Обявата е разгледана 251 пъти

Местонахождение

Увеличи картата

Въпроси и отговори по обявата

Задайте въпрос на подателя  (Трябва да сте логнат за да задавате или отговаряте на въпроси)
Няма въпроси и отговори за тази обява

Подобни обяви

Биотор и Червен Калифорнийски Червеи 
Биотор - Биохумус Цени 3 литра - 1. 15 лв 5 литра - 1. 75 лв 10 литра - 3. 10 лв 20 литра - 5. 20 лв 50 литра - 11. 00 лв 1 кубик ...
Инструменти
Добави обява в раздела Запазени обяви Сигнал за нередност
Последно гледани
Биотор от калифорн...
Последни търсения
Не сте търсили обяви.